Historia e familjes Rika, preku zemrat e shume shqiptarëve brenda dhe jashtë vendit.

Të shumë qenë ata që kontaktuan në faqen zyrtare të Top Channel dhe kërkonin adresën e kësaj familje. Sot për familjen Rika ne kemi një lajm të mirë.

Bashkia e Kamzës ka vendosur ta përfshijë në listën e familjeve që u jepet ndihmë ekonomike.

Ardiano, na premton që do vazhdoj të jeta i pari i klasës, pasi shkolla do ta shpëtoj nga varfëria.

Top Channel