Në ditë kur lajmi kryesor është coronavirusi dhe numri i të prekurve e të ndarëve nga jeta, vendosëm të kthejmë faqe. Të flasim për besimin dhe shpresën, ndaj ndodhemi në maternitetin Mbreteresha Geraldinë, vendin ku çel jeta.

Doktori Erlin Kurti u ndal të tregojë për Top Channel numrin e lindjeve që nga sa kuptuam është njësoj si i një dite normale e ndër të tjera ai u ndal tre fliste dhe për frikën që ndjejnë gratë shtatzëna nga Coronavirusi.

 

Top Channel