Rama publikon videon, ushtria në dy fronte: Në mbrojtjen e popullit nga tradhëtarët dhe operacion humanitar

22/03/2020 16:44

Kryeministri Edi Rama ka postuar një video nga aksioni i ushtrisë e cila është ndarë në dy fronte. Njëri front siç shkruan Rama është ai i përfshirjes në operacionet humanitare, ndërsa tjetri në mbrojtjen e popullit nga tradhëtarët.

USHTRIA NË DY FRONTE

? FORCA TË SHUMTA USHTARAKE JANË PËRFSHIRË NË OPERACIONIN HUMANITAR DHE KRAH PËR KRAH ME POLICINË E SHTETIT, NË MBROJTJEN E POPULLIT NGA TRADHËTARËT!

? MIRËNJOHJE DHE RESPEKT PËR FORCAT TONA TË ARMATOSURA.

Top Channel