Humanizëm në kohë koronavirusi/ Futbollistët e klubit gjerman refuzojnë rrogat për të paguar punëtorët

20/03/2020 12:57

Lojtarët e skuadrës së Gladbah-ut në Gjermani kanë refuzuar të marrin rrogat e tyre.

Në këtë mënyrë, paratë do të shkojnë për punëtorët e klubit, që i kanë më shumë të nevojshme dhe për të ndihmuar skuadrën e tyre që të mos ketë probleme.

Një vendim i tillë vjen në një kohë të vështirë për sportin dhe jo vetëm.

Top Channel