Koronavirusi tashmë ka përfshirë një pjesë të madhe të Evropës, kështu duke shënuar numër të madh viktimash.Deri më tani shumica e kampionateve evorpiane, janë pezulluar dhe kanë ndaluar aktivitetet e tyre deri në një datë të caktuar.

Gjatë ditës së sotme edhe kampionati turk është pezullua pasi që autoritetet turke kanë vendosur të pezullojnë ligat e tyre në futboll, basketboll e volejboll, si shkak i përhapjes së koronavirusit.Lajmi është bërë i ditur nga ministria e Sportit e Turqisë, pas takimit të mbajtur gjatë ditës së sotme me federatat përkatëse.

“Kemi vendosur të pezullojmë ligat pas takimit me Federatën e futbollit, volejbollit e basketbollit dhe krerët e klubeve. Shëndeti i sportistëve tanë është shumë i rëndësishëm. Ne duhet të marrim masat e nevojshme”, ka thënë ministri Mehmet Kasapoglu.

Top Channel