Sonte në “Hipokrati”: Qelizat Staminale në shërbim të mjekësisë moderne

14/03/2020 09:33

Vitet e fundit kemi dëgjuar të flitet per qelizat staminale, qelizat qe “bëjnë mrekullira”.

Këto qeliza po përdoren për kurimin e shumë sëmundjeve kryesisht gjenetike, por edhe ato degjenerative, sëmundjeve tumorale, djegieve apo dhe dëmtimeve të mëdha trupore si pasojë e aksidenteve.

Cilat janë ato sëmundje të cilat mund të kurohen me sukses me qeliza staminale?

Pse qelizat staminale konsiderohen si e ardhmja e mjekësisë?

Dermatokozmetika dhe qelizat staminale. A parandalojnë ato plakjen e lekurës?

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 18:00!

Top Channel