Mëngjesi i sotëm e ka gjetur Lezhën me të gjitha bizneset e mbyllura.

Korrespondentët e Top Channel-it raportojnë se në rrugë vijojnë të jenë forcat policore dhe ato ushtarake, ndërkohë shihen shumë pak njerëz në lëvizje.

Aktualisht teksa rrugët janë boshatisur, qarkullojnë vetë patrullat e policisë dhe makinat e autorizuara.

Top Channel