Identifikohen të gjithë personat që kanë ardhur nga Italia në 14 ditët e fundit, 5000 euro gjobë nëse…

13/03/2020 18:44

Kryeministri Rama ka bërë me dije se janë identifikuar të gjithë personat që kanë hyrë nga Italia në 14 ditët e fundit dhe atyre u është dërguar një mesazh.

POLICIA E SHTETIT KA IDENTIFIKUAR TË GJITHË QYTETARËT SHQIPTARË QË KANË HYRË NGA ITALIA NË 14 DITËT E FUNDIT. PASI KA DISPONUAR NUMRAT E TELEFONIT DHE ADRESAT E TYRE PO VAZHDON OPERACIONIN E POSAÇËM TË SENSIBILIZIMIT DHE MONITORIMIT TË TYRE

? BASHKËNGJITUR ËSHTË MESAZHI QË U ËSHTË DËRGUAR KËTYRE QYTETARËVE DHE DO TË VIJOJNË TROKITJET NË DYERT E TYRE PËR T’U SIGURUAR SE PO ZBATOJNË DETYRIMIN E VETËKARANTINIMIT 14 DITOR. SHKELJA E KËTIJ DETYRIMI NDËSHKOHET ME 5 MIJË EURO DHE SHKELËSI DO TË NDALOHET TË DALË NGA SHQIPËRIA PA PAGUAR GJOBËN!

? NDJESË 1000 HERË? PO KJO ËSHTË LUFTË DHE NDRYSHE NUK FITOHET!

? FRIKË ASPAK, KUJDES PO!

 

 

Top Channel