Partia Demokratike Lezhë njofton se i është ridrejtuar Prokurorisë për zbardhjen e fakteve sipas tyre manipulative, sa i përket zgjedhjeve të 30 Qershorit në Bashkinë Lezhë.

Në padinë penale, PD thotë se “kemi sjellë fakte dhe të dhëna të pakontestueshme të maskaradës së 30 Qershorit,ndaj PD kërkon informacion ndaj avancimit të hetimeve”.

Top Channel