Gjykata vendos ta lënë në burg Vladimir Gjutën, arrestuar me armë pistoletë dhe një sasi të madhe parash pranë selisë së PS, teksa kryeministri Rama, ministrat e zyrtarët e PS ishin në mbledhjen e kryesisë.

Avokati i Gjutës tha për mediat se paratë e sekuestruara tashmë janë të ligjshme, ndërsa armën e mban për vetëmbrojtje.
Ai pretendoi se paratë janë të ligjshme, pasi ka biznes dhe ka punuar në Angli. Paratë do i përdorte për biznesin e tij, ndërsa armën e mbante për vetëmbrojtje“, tha avokati.
Vladimir Gjuta u arrestua me një pistoletë me fishekë në gojë, rreth 180 mijë euro me vete (në valutë të ndryshme), dorëze metalike, i kamufluar me një kapele në kokë, në trotuar pranë një pike të këmbimit valutor.

Top Channel