Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot amerikanin, Tienmu Ma, këshilltar të jashtëm politik i kryeministrit në fushën e të drejtave të njeriut.

Me këtë rast kryeministri Kurti i ka uruar këshilltarit Tienmu Ma, suksese në punën e përbashkët në udhëheqje të ekzekutivit.

Tienmu Ma është doktorant i universiteteve të Yale në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dhe atij të Lucernit në Zvicër. Tienmu Ma punon prej vitesh si këshilltar ligjor në institucionin e Avokatit të Popullit.

Top Channel