Arrestohet 69-vjeçari/ Përdhunonte fëmijë, edhe nën moshën 14 vjeç

11/02/2020 14:26

Një 69-vjeçar nga Taviano, në zonën e Leçes, u arrestua me akuzën e dhunës seksuale të vazhdueshme dhe të përsëritur ndaj të miturve.

Ai është i njëjti njeri i cili dyzet vjet më parë përfundoi në pranga për përpjekje për rrëmbim, sepse ai telefonoi prindërit e Mauro Romano, një djalë gjashtë vjeç, i cili u zhduk në Racale (Lecce) më 20 qershor 1977, duke u kërkuar atyre para në këmbim të lajmeve për djalin e tij .

Sipas hetimeve të Karabinierëve të Njësisë së Hetimit të Leçes, të koordinuar nga prokurori zëvendësues Stefania Mininni abuzuar me shumë fëmijë madje edhe nën moshën 14 vjeç, në një vilë në dispozicion të tij, duke i gënjyer ata me dhurata të vogla.

Ai u burgos në burgun e Borgo San Nicola, Lecce.

Top Channel