Një 25-vjeçar është dëbuar nga autoritete italiane për në Shqipëri. Ai u arrestua në muajin gusht pasi u kap me 117 kilogramë kanabis.

I riu me inicialet D.E u dënua fillimisht me 3 vjet e 4 muaj ndërsa një pjesë të dënimit e vuajti në burgun e Rovigos.

Ndërkohë me një propozim të zyrës së Emigracionit dhe zyrës së Mbikëqyrjes dënimi i mbetur për shqiptarin u zëvendësua me urdhër dëbimi për 10 vite.

Top Channel