Si rrallë herë presidenti Meta ka postuar një foto të Ramës në facebook-un e tij.

Meta ndërsa ka përshëndetur angazhimin e Kancelares Angela Merkel për çeljen e negociatave të anëtarësimit ndërmjet Shqipërisë dhe Bashkimit Europian, postimin e ka shoqëruar me një foto të Ramës dhe kancelares.

“Përshëndes angazhimin e përsëritur të Kancelares Angela Merkel për çeljen e negociatave të anëtarësimit ndërmjet Shqipërisë dhe Bashkimit Europian. Zbatimi i 9 kushteve të Bundestagut me rezultate të prekshme dhe të qëndrueshme, janë harta më e sigurt e rrugës europiane të Shqipërisë!”, shkruan Meta.

Top Channel