Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ishte pjesë e shënimit të 20 vjetorit të themelimit të Rinisë Demokratike të Kosovës.

Veseli ka deklaruar se një shënim i tillë ende nuk është fushatë elektorale, mirëpo ka premtuar se nëse këta frikacakët ikin si struc, duke iu referuar LVV-së dhe LDK-së, shumë shpejt do të ketë fushatë elektorale, dhe shumë shpejt do të jetë Partia Demokratike e Kosovës në udhëheqje të Vendit.

“Duhet me marrë përgjegjësi, duhet me pasë guxim, duhet me pasë vizion, duhet me pasë ndershmëri, duhet me pasë moral me i shërby vendit”, ka deklaruar Veseli para rinisë së PDK-së./21Media

Top Channel