Në kuadër të festimeve për 100-vjetorin e parlamentarizmit shqiptar, Kuvendi i Shqipërisë ka orgnaizuar disa aktivitete.

Këto janë aktivitetet që do të shënohen nesër:

– 21 janar, ora 9:30

Ceremonia në Shtëpinë e Kongresit në Lushnje.

Përshëndet Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi.

– 21 janar, ora 11:30-12:00

Çelja e Ekspozitës dhe shfaqja e Dokumentarit “100 vjet parlamentarizëm shqiptar”.

Pallati i Kongreseve, holli para sallës së Albanologjisë.

– 21 janar, ora 12:00-13:30

Konferenca shkencore “100 vjet parlamentarizëm shqiptar”.

Pallati i Kongreseve, salla e Albanologjisë.

– 22 janar, ora 10:00-20:00

Ditët e Hapura te salla e seancave.

– 23 janar, ora 11:00

Faza finale e konkursit të shkollave të mesme të Tiranës dhe Lushnjes për interpretimin e fjalimeve të përzgjedhura parlamentare

Top Channel