Çifti i pedofilëve përbindësha do abuzonte me një 5 vjeçare për të ndezur jetën seksuale

20/01/2020 17:41

Një grua që bënte plane të abuzonte me një fëmijë 5-vjeç, si pjesë e një fantazie perverse për të ndezur jetën e saj seksuale, u dënua me 12 vite burg dhe morri publikisht emërtimin, Monstër.

Ajo ishte punonjëse e një bar kafene dhe quhet Keeli Burlingham dhe i dashur i saj Peter Taylor elektroauto, të dy 33 vjecarë do të abuzonin me fëmijën pasi ai i kërkoi asaj të vishej si nxënëse shkolle, si pjesë e roleve seksuale gjatë marrëdhënies së tyre tre vjeçare.
Pedofili nga Dukinfield, Greater Manchester, përdori ËhatsApp për të shkëmbyer mesazhe të qarta rreth abuzimit të fëmijëve sa pesë vjeç.
Në një rast, ai fotografoi veten duke ngacmuar një vajzë të vogël, pastaj i dërgoi në Taylor kur ishte në Arizona, SHBA, duke festuar ditëlindjen.
Ai gjithashtu ngacmoi një vajzë 11-vjeçare në një pishinë pasi më herët iu dha fotografi të të fëmijës duke u zhveshur në një dhomë. Ata komplotuan të bishin treshe me një fëmijë që jetonte në lagjen e tyre.
Ata u gjurmuan dhe u arrestuan pasi shkarkuan 5,035 fotografi të të të rinjve në internet duke përfshirë 1044 në imazhet më të rënda të kategorisë A.
Taylor u burgos për 18 vjet. Ai njohej për natyrën e respektueshme në komunitet por që fshihte në të vërtetë makabre dhe kishte tërheqje seksuale ndaj fëmijëve.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel