Hell’s Kitchen, programi që ju ka shoqëruar çdo të premte në ekranin e Top Channel ka sonte natën finale, e cila vjen në orën 21:00 në një transmetim “live”. Kush do të jetë fituesi i këtij edicioni dhe çfarë ka përgatitur shef Renato?

Në edicionin informativ të orës 19:30, shef Renato tregoi se çfarë do të rezervojë kjo natë finale e këtij edicioni.

Top Channel