Për ata që besojnë se njerëzit mund të parashikojnë të ardhmen, parashikuesit më të njohur janë Baba Vanga e Ballkanit dhe Nostradamusi.

Profetja e Ballkanit ka parashikuar disa ngjarje të rëndësishme, dhe janë mjaft shqetësuese, sipas personave që merren me interpretimin e parashikimeve.

FOTO GALERI
1/7
Sipas atyre që janë përpjekur të deshifrojnë profecitë e saj, në vitin 2020 do të ndodhë që Pakistani, Kina, Japonia dhe Alaska të goditen nga një masë e madhe uji. Sipas tyre, kjo mund të nënkuptojë cunami të nxitur nga tërmetet në Azi

Top Channel