Festa në shtëpi apo lokal?/ Një pjesë e mirë do e presin vitin 2020 në darkën tradicionale në familje

29/12/2019 20:19

Kur kanë mbetur vetëm dy ditë nga nata e ndërrimit të vitit dhe secili po bëhet gati të festojë, duket se 2020 një pjesë të mirë do t’i gjejë pranë familjes në darken tradicionale të vitit të ri.

Edhe pse këtë vit atmosfera duket të jetë disi më ndryshe pas asaj që kaluam në 26 nëntor, por për t’i dhënë shpresë e për ta pritur gëzuar vitin tjetër kanë nisur përgatitjet secili sipas mënyrës së tij.

Ka dhe nga ata të cilët do të kalojnë natën e ndërrimit të viteve në restorant .

Ndërsa të rinjtë e kanë bërë zgjedhjen e tyre, për ta ka rëndësi argëtimi pas orës 12 .

Top Channel