Vitin 2020, qytetarët shkodranë do ta presin në shtëpi pranë familjes së tyre ndërsa shumë pak të tjerë kanë zgjedhur të largohen nga qyteti.

Tendenca që prej disa vitesh ka nisur te shqiptarët është ajo e kalimit të natës së ndërrimit të viteve në një bar-restorant dhe kjo ka prekur edhe shkodranët.  Për operatorët turistik, situata ka ndryshuar në krahasim me vitet e kaluara, por serish ka atmosfere feste

Për 31 dhjetorin apo 1 Janarin, bashkia e Shkodrës nuk ka planifikuar asnjë aktivitet festiv duke mos i’u ofruar asgjë  qytetarëve të saj.

Top Channel