Në Durrës ka nisur riparimi i pallateve të dëmtuara nga tërmeti.

Në një prej tyre është duke u realizuar riparimi i shkallëve të dëmtuara dhe në procesin e riparimit po përdoren standardet me EUROKOD.

Për të parë nga afër punimet sot ka qenë atje edhe kryeministri Rama.

Ndërtesa pop o bëhen punime e ka mbatur mirë goditjen nga tërmeti dhe struktura e saj nuk është dëmtuar po vetëm muret dhe shkallët dhe me përforcimet që po bëhen, pallati do të bëhet i banueshëm.

Top Channel