Laçi ishte një prej qyteteve më të prekur nga tërmeti i 26 nentorit. Në qytet sot ka dhjetëra të pastrehe dhe rreth 60 ndërtesa të dëmtuara, disa prej të cilave po shemben.

Në edicionin informativ të orës 12:00 në Top Channel, gazetari Donald Jorgoni raportoi nga kisha e qytetit ku prej një muaji strehohen disa familje që mbetën pa shtëpi.

Top Channel