Këto pamje të mrekullueshme vijnë nga eklipsi diellor në Lindjen e Mesme, që ishte i dukshëm në Riad, Kuvajt, Bahrein.

Në shumë vende në Azi u pa qartë eklipsi diellor, – Hëna “futet” mes Diellit dhe Tokës, nuk e mbulon tërësisht Diellin, por le një unazë ndriçuese – fenomeni njihet si “unaza e zjarrit”.

Fotot janë publikuar nga Deutsche Welle.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel