Këtë të mërkurë në katedralen Ngjallja e Krishtit në Tiranë, besimtarët e krishterë ortodoksë, kremtuan meshën e shenjtë. Në këtë ditë të rëndësishme në kalendarin e tyre, besimtarët erdhën që në orët e para të mëngjesit.

Kjo meshë, u drejtua nga Kryepeshkopi i Tiranës, Durrësit dhe i gjithë Shqipërisë, Anastas Janullatos.

Kryepeshkopi Anastas dha edhe mesazhet e tij të rëndësishme gjatë kremtimit të meshës së shenjtë.

Por urimet në këtë ditë të shenjtë nuk munguan as nga vet besimtarët.

Besimtarët kanë treguar se çfarë përfaqëson për ta kjo ditë e shënuar.

Andi Bora

Top Channel