Lindja e birit të Perendisë Jezu Krishtit u kremtua në Katedralen Shën Pali nga besimtaret katolikë mes lutejeve për një jetë të mirë. Mesazhi kryesor i arqipeshkivt të Tiranës dhe Durrësit, Imzot George Frendo, ishte për të prekurit nga tërmeti duke mor fshehur trishtimin për abuzuesit.

Besimtaret uruan për më shumë harmoni  mes shqiptarëve.

Në meshën e shenjtë të mesnatës mori pjesë edhe presidenti i Republikës me familjen si dhe liderja e opozitës iraniane, Maryam Rajavi.

Besimtaret katolike besojne se Jezu Krishti i donte njerëzit me gjithë zemër pasi kaloi jetën e tij duke i ndihmuar ata, ndaj mesazhi i kësaj Krishtlindje vjen me i fortë se kurrë, të ndihmojmë më shumë njëri tjetrin, sepse është Krishtlindje dhe në Krishtlindje mund të bëjmë dhe mund të japim më shumë.

Elda Menga

Top Channel