Dëbora e parë ka zbardhur qafën e Llogorasë në Vlorë.

Siç shihet edhe në video, bora ka zbardhur të gjithë zonën, e cila frekuentohet edhe në dimër nga turistë të shumtë.

Ndërkohë, rruga vijon është jetë e kalueshme dhe makinat qarkullojnë pa probleme.

Top Channel