Rrëzimi i Palmës në Durrës/ Njëri nga të plagosurit me çarje në kokë

24/12/2019 16:30

Dy burrat e plagosur nga palma vazhdojnë të ndodhen ende nën kujdesin e mjekëve në shërbimin e urgjencës se spitalit të Durrësit.

Njëri ka pësuar çarje dhe është qepur në kokë, ndërsa personi tjetër ka pësuar lëndime të lehta.

Të dy kalimtarët janë jashtë rrezikut për jetën, po tepër të tronditur nga ajo që u ndodhi.

Top Channel