Organizata Nisma Thurje do të dorëzojë sot pranë SPAK, Prokuroria e posaçme kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, një kallëzim penal për disa zyrtarë të lartë, që siç bëjnë me dije janë të përfshirë në procesin e dhënies me koncesion të procesit të sterilizimit.

Kallëzimi pritet të dorëzohet rreth orës 12:00.

Vijon…

Top Channel