Mjegull, erë e fuqishme si dhe reshje shiu të dendura; kjo është situata aktuale në qafën e Llogarasë.

Bëhet fjalë për aksin rrugor nga Pisha Flamur deri në afërsi të vendhedhjes së parashutistëve. Gati 5 km shikueshmëria për drejtuesit e automjeteve është e kufizuat nga mjegulla. Po ashtu dhe era e fuqishme është një rrezik për automjetet që kalojnë në këtë aks.

Top Channel