Edhe në qytetin e Beratit janë shfaqur disa problematika të shkaktuara nga reshjet e shumta të shiut.

Disa rrugë janë bllokuar nga uji, duke vështirësuar lëvizjen e njerëzve dhe të automjeteve.

Era e fortë ka rrëzuar edhe pemët në rrugë, por fatmirësisht pa shkaktuar dëme në njerëz.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel