Janë shembur edhe dy godina të tjera të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit. Dy godinat në Universitetin Bujqësor u shemben me një sasi të konsiderueshme eksplozivi.

Siç shihet edhe nga pamjet, nuk ka patur asnjë problem nga shpërthimi i kontrolluar dhe godinat janë rrëzuar plotësisht.

Top Channel