Video/ “Njëanshmëri flagrante”, Kikia: Ish Drejtori i Policisë duhet të ishte në bankën e të akuzuarve

20/12/2019 00:08

Gazetari Mentor Kikia e konsideroi një anshmëri flagrante faktin që ish drejtori i policisë së Fierit Albert Nushi nuk është në bankën e të akuzuarve.

Debati u zhvillua pasi Open publikoi përgjimin e parë ku Salianji tha se në këtë përgjim Albert Nushi dhe Fredi Alizoti flasin në telefon për para. Këto janë përgjime zyrtare të prokurorisë- shtoi Salianji.

Kjo është një derr pjese ku në një përgjim zyrtar ku një drejtues policie flet për para me një njeri që sot është në bankën e të akuzuarve dhe kjo histori nuk është përfshirë fare nën hetimin e prokurorisë- tha Kikia.

Këtu nuk ka nevojë për shumë analiza për të kuptuar që hetimi, nuk po paragjykoj para që është në dëm të zotit Salianji në të padrejtë, por të lësh pa përfshirë në hetim një përgjim të tillë është padyshim ‘njëanshmëri flagrante’ nga ana e prokurorisë- shtoi Kikia.

Top Channel