Në Gjykatën e Durrësit po zhvillohet seanca për vleftësimin dhe caktimin e masave të sigurisë për 9 të ndaluarit e prokurorisë për pasojat e tërmetit të fuqishëm të 26 nëntorit që çoi në shembjen e 7 objekteve dhe vdekjen e 23 personave në Durrës.

Në edicionin informativ të orës 12:00 në Top Channel, gazetarja Vali Qyrfyçi dha më shumë detaje mbi procesin gjyqësor.

Top Channel