Shpërthim tek nënstacioni elektrik në Gjirokastër, shpërthejnë flakët

17/12/2019 18:31

Një shpërthim i shoqëruar me flakë ka ndodhur në nënstacionin e vjetër të qytetit të Gjirokastrës.  Si pasojë është ndërprerë energjia elektrike për një pjesë të zonave rurale përreth qytetit.

Pas izolimit të flakëve dhe verifikimit teknik specialistët konfirmuan se defekti është duke u riparuar dhe se dëmet janë minimale.

Top Channel