Vuajtje dhe lëndim, shenjat e horoskopit që janë të destinuara të dërgojnë drejt kësaj rruge

13/12/2019 21:14

Marrëdhëniet e dashurisë janë të prirura të ndjekin dy rrugë, ose një fund të lumtur si në “përralla”, ose zemër të thyer dhe të dëshpëruar nga lëndimi, që ka pësuar nga kjo marrëdhënie. Por një ndikim jo të pakët në formimin e karakterit që lidhen në marrëdhëniet në çift e ka horoskopi. Leximi i yjeve zbulon se kush shenja të horoskopit (të cilat lidhet me muajin e lindjes), ju bëjnë të vuani dhe të ndiheni keq në skeptrin dashuror.

Marrëdhëniet e dashurisë janë të prirura të ndjekin dy rrugë, ose një fund të lumtur si në “përralla”, ose zemër të thyer dhe të dëshpëruar nga lëndimi, që ka pësuar nga kjo marrëdhënie. Por një ndikim jo të pakët në formimin e karakterit që lidhen në marrëdhëniet në çift e ka horoskopi. Leximi i yjeve zbulon se kush shenja të horoskopit (të cilat lidhet me muajin e lindjes), ju bëjnë të vuani dhe të ndiheni keq në skeptrin dashuror.

Demi

Nëse jeni një dem ka të ngjarë që të jeni kokëfortë dhe këmbëngulës. Jeni shumë besnik dhe këtë cilësi e prisni edhe nga të tjerët. Në momentin e parë që një dem ndihet keq në një lidhje, ai largohet në momentin e parë që i jepet kjo mundësi pa kthyer më kokën pas. Zakonisht personat me këtë shenjë janë njerëz kokëfortë dhe gjaknxehtë.

Dashi

Një dash e ka të vështirë për të bërë kompromise dhe gjithmonë e gjen rrugën e duhur që është në të mirë të tij. Është cilësuar si një shenjë egoiste që kujdesen për veten e tyre. Nëse nuk ndihen të motivuar në një marrëdhënie një dash heq dorë prej saj.

Virgjëresha

Virgjëresha është një shenjë e drejtpërdrejtë. Nuk mendonte çfarë flet dhe nuk i intereson nëse lëndoheni nga fjalët që shpreh. Është një shenjë që do t’ju thyej zemrën dhe dëshiron që të jetë dominues në një marrëdhënie.

Luani

Luani nuk do njeri jetë më shumë se veten e tij dhe ky është problemi më i madh i kësaj shenje. Mos u përpiqni që të përmbushni nevojat e një luani, pasi kjo shenjë është e destinuar që në fillim të kënaq veten e më pas të tjerët. Mund të dashuroheni shumë lehtë me një luan, por kini kujdes se mund t’ju thyhet zemra, luani është i pashpirt.

Top Channel