Pas dëmtimeve që pësuan nga tërmeti i 26 nëntorit, ka nisur shembja e konvikteve në institutin bujqësor të Tiranës.

Siç shihet dhe nga video shembja po bëhet me mjetet e specializuar dhe jo me shpërthim.

Top Channel