“Kërpudha Gjigante me Tri Pjesë” ishte instalacioni që kishte zënë vend në oborrin e kryeministrisë të paktën deri sa protestat e opozitës “ta zhduknin” atë.

E vendosur në oborrin e qeverisë “Kërpudha Gjigante me Tri Pjesë” ishte dhuruar nga autori Carsten Höller dhe u shkatërrua më 16 shkurt nga protestuesit.

Ndërkohë sot është parë të vendoset një instalacion i ri në oborrin e Kryeministrisë, siç shihet edhe në foto.

FOTO GALERI
1/6
Kërpudha si ka qenë

Top Channel