Vlora është qyteti i parë që u gjend më gati se kurrë duke i dhënë ndihmën e parë qytetit të Durrësit në situatën kaotike që u gjend pas tërmetit të 26 nëntorit.

Kryetari i bashkisë, Dritan Leli, i cili vetëm disa ditë më parë kish’ humbur vëllanë iu drejtua pikërisht qytetit të Durrësit i shoqëruar nga forcat zjarrfikëse të qytetit të Vlorës për të dhënë ndihmën e tyre.

Zjarrfikësi Luan Kapa, i shoqëruar nga pjesëtarë të tjerë të grupit të tij u bëri ballë paragjykimeve nga ata të cilët mendonin se zjarrfikësja e Vlorës ishte ndoshta më e plakur seç duhej për situata të tilla. Eksperienca vlejti pafund dhe ai ia doli të shpëtonte edhe njerëz.

Për më tepër ndiqni videon…

Top Channel