Në 24 janar 1919 Ismail Qemali vendosi të mbante një konferencë për shtyp për gazetarët italianë, në Hotel “Brufani” në Perugia.

Por vetëm pak minuta pas fillimit të saj ai u ndje keq dhe kërkoi të largohet …

Zyrtarisht u njoftua se shkaku i vdekjes së Ismail Qemalit ishte hemoragjia cerebrale. Por a është vërtetë kështu? A manipulon dokumentat e vdekjes së tij? Cilat janë dëshmitë dhe të dhënat që hedhin poshtë variantin zyrtar

Cilat janë të panjohurat e kësaj ngjarje? Përse shumë dokumeta dhe dëshmi nuk oërputhen ? Sot në mbrëmje në 20:10 në “Gjurmë Shqiptare”, me gazetarin Marin Mema, një dokumentar që risjell enigmat e vdekjes së Ismail Qemalit. U vra apo vdiq nga një hemoragji cerebrale Ismail Qemali ?

Top Channel