Ditën e sotme parlamenti do të votojë për të zgjedhur kryeprokurorin e ri dhe i pari në listë është Olsian Çela.

Grupi parlamentar i PS-së është mbledhur para seancës dhe kanë vendosur që në mënyrë unanime të votohet për Çelën.

Për të zgjedhur kryeprokurorin e ri duhen 84-vota.

Top Channel