Ministra e Arsimit nëpërmjet një urdhri ka njoftuar edhe ditët kur do të fillojë zyrtarisht mësimi.

Ashtu siç ishte thënë më parë në Kamëz, Kavajë, Rrogozhinë, Lezhë dhe Mirditë mësimi do të fillojë më datë 5 (nesër), ndërsa në Tiranë, Durrës, Vorë, Shijak, Krujë dhe Kurbin do të fillojë më datë 9 dhjetor.

E njëjta gjë vlen edhe për shkollat private.

 

Top Channel