Kosovë/ Hapet parku inovativ për familjarët e prekur nga tërmeti

27/11/2019 21:13

Ambasada Gjermane në Kosovë së bashku me Qeverinë e Kosovës kanë vendosur që ish kampin e KFOR-it gjerman në Prizren të kthehet në kampus inovativ, me kapacitet prej 800 shtretër, për njerëzit e prekur nga tërmeti.

Ky vendim vjen pas një rekomandimi që ka bërë një asambleist i Prizrenit.

Një kamp i cili do të ofrojë veçse shtretërve, menzë, spital, fusha sportive dhe çdo gjë tjetër që nevojitet në këtë kohë krizë.

Top Channel