Shoqëria e lartë ruse po ndjek traditën perëndimore të debutantëve, e cila është përdorur në Paris dhe në Londër. Kur vajzat e pasanikëve arrinin në moshë të pjekur, për to bëhej një festë dhe vajzat i prezantoheshin shoqërisë me fustanin më të bukur.

Hoteli Ritz Carlton u mbush me vajzat e më të pasurve e më të njohurve të Rusisë, që nga oligarkët, ish kryeministrat, e deri te personazhet VIP të muzikës e televizionit.

Vajzat erdhën me makina luksoze, të veshura me fustane balloje, dhe u pritën nga dhjetëra fotografë, para se të fillonin vallëzimin.

FOTO GALERI
2/27

Top Channel