Në Shqipëri ka ndodhur një pushtim i heshtur, pa zhurmë, pa konflikte, larg syrit të mediave dhe opinionit të gjerë publik…

E megjithatë rezultati është i njëjtë…

Nuk është një histori e zhvilluar disa shekuj më parë, por i përket dekadave të fundit…

Madje në këtë periudhë skemat antikombëtare kanë depërtuar thellë…

Ky është një hetim që do të zbuloje fakte skandaloze të një aksioni të nëndheshëm, që nuk ka thjesht një qëllim antishqiptar, por shumë më shumë.

Gjurmë Shqiptare e gazetarit Marin Mema do të sjellë sot në mbrëmje në 20:10 dokumenta, të dhëna, dëshmi të forta që e kanë vënë Shqipërinë përballë një realiteti tronditës. Çfarë ka ndodhur në Shqipëri në mënyrë plotësisht të fshehtë ?

Top Channel