Hetohen apartamentet pasi dy fëmijë bien nga dritaret brenda 24 orëve

07/11/2019 22:48

Brenda 24 orëve, dy fëmijë kanë rënë nga dritaret dhe kanë vdekur në qytetin e Londrës.

Fëmijët kanë rënë nga pallate ku shumica jetojnë me qira, dhe ku ndërtuesit mbajnë përgjegjësi për cilësinë e ndërtimeve.

Mendohet se arsyeja pse kanë rënë, ka qenë cilësia e keqeve e dritareve, të cilat hapen nga jashtë dhe kanë qenë të paqëndrueshme, hapen me një të shtyrë.

Një prej fëmijëve ka qenë në dhomën e tij e ka hipur te dritarja duke lozur, e më pas ka rënë nga 30 metra lartësi.

Banorët e pallatit ishin ankuar dhe më paër se dritaret nuk ishin aspak të qëndrueshme.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel