Rudina Hajdari u shpreh sot në parlament se ka marrë kërcënim në ambientet e parlamentit dhe kërkoi nga kryetari Gramoz Ruçi që të merren masa para se të ketë viktima.

Ruçi u shpreh se kërkesën e saj ia kishte dorëzuar Ministrisë së Brendshme.

“Iu kam kërkuar punonjësve të shërbimit që brenda godinës të bëjnë detyrën.

Kërkesën tuaj ia kam dorëzuar Ministrisë së Brendshme për shqetësimet që keni trajtuar”.

 

  Rudina Hajdari: Më kanë kërcënuar me jetë, merrni masa para se të kemi ndonjë viktimë

Top Channel