Deputetja e Partisë Demokratike, Rudina Hajdari është shprehur ditën e sotme në parlament se është kërcënuar.

Pjesë nga fjala e Rudinës:

Është e papranueshme që një femër të kërcënohet, kam patur raste në zyrën time kur kanë ardhur persona dhe më kanë kërcënuar.

Ju lutem zoti kryetar merrni masa para se të kemi ndonjë viktimë në parlament.

Asnjë deputet nuk mund të hyjë në parlament pa u kontrolluar.

 

Top Channel