Dinastia që fshihet pas gjigantit teknologjik kinez, Huawei, dhe që ka ditur të qëndrojë larg kamerave për shumë vite, kohët e fundit është vënë në qendër të vëmendjes për shkak të përplasjeve të shumta me qeveritë amerikane dhe kanadeze.

Kompania është themeluar në vitin 1987 nga Ren Zhengfei, një ish inxhinier ushtarak që nuk pëlqen të dalë para kamerave, dhe që thuhet se ka lidhje të forta me qeverinë kineze.

Ren është përpjekur të mbrojë reputacionin e kompanisë kohët e fundit duke dhënë shumë intervista për mediat e duke folur hapur për familjen e tij,  për herë të parë pas shumë kohësh.

Aj.P

FOTO GALERI
1/24
Vajza më e vogël e familjes, Anabel Jao (E dyta nga e djathta në rreshtin e mesit( te “Balloja e Debutanteve”, në Paris, 2018

Top Channel