33-vjeçari Riçard Hakëll po kryente burg pasi ishte dënuar për dhunimin seksual të 200 fëmijëve në Azi.

Ai kishte tre vite në qeli, dhe këto ditë është gjetur i vdekur, i prerë me një thikë të sajura brenda burgut me mjete rrethanore.

Hakëll ishte dënuar me 22 vite burg pasi kishte abuzuar me foshnja dhe me fëmijë të mitur.

Ai shtirej si mësues anglishteje dhe si misionar i krishterë për të fituar besimin e njerëzve në Azinë Lindore, dhe deri sa u arrestua kishte abuzuar me 200 fëmijë.

Ai ndodhej te një prej burgjeve më të këqij të vendit, në Jork të Britanisë.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel